Detoxic de a îmbunătăți starea de sănătate – sfaturi de la experți

Cum de a îmbunătăți starea de sănătate - sfaturi de la experți

Stă detoxic toată ziua pe canapea și vizionarea lor preferat de seriale, deși poate părea că un concediu minunat, dar, cu siguranță, această activitate nu va ajuta, de sănătate fizică. Pe baza rezultatelor de cercetare, care au prezentat experții de la recenta întâlnire a asociației Americane de sănătate publică, pe termen lung vysedávání sau polehávání fata televizorului sau a calculatorului, de asemenea, poate avea un impact negativ asupra starea ta de spirit.

Detoxic pentru a schimba obiceiurile

detoxicPsihologul C. Matei Nichols din New York, consideră că una dintre cauzele posibile pentru starea detoxic de spirit proasta, după vizionarea serie întreagă într-o singură frază, este conștiința că el și-a petrecut toată ziua. În Nicolse starea ta de spirit va fi la fel de nepokazí, dacă vezi într-o zi, doar una sau două piese de serie sau un film.

Un psiholog clinic Yang Kulhánek detoxic din centrul psihologic Andel sunt de acord cu faptul că o lungă perioadă de desfășurare a timpului în fața televizorului afectează starea de spirit la copii și adulți.

“Problema simplex obosesti creierul nostru, în pasivitate și izolare. Show la tv ne provoacă emoții, care nu are cu cine împărtăși, și se spală cu adrenalina, care nu are cum să-și retragă. În plus, cu un val de informații generate de spălare a creierului și oboseală fizică, care, în detoxic cele din urmă provoacă un sentiment de diskomfortu și iritații. Copiii sunt mult mai sensibili decât adulții, de aceea au un impact negativ vine mai devreme și mai intens”, a spus psihologul Kulhánek.

Hrbíte cu detoxic

Postura incorectă a corpului, fie că este vorba de mersul pe jos, în poziție așezat sau în picioare, de asemenea, poate avea un impact negativ asupra starea ta de spirit. Nu numai ca vei fi mai rapid obosit, lingușirea, în plus, se intinde cervicale și mușchii brațelor, ceea ce poate duce la tenzní dureri de cap. Este dificil, puteți fi într-o detoxic stare bună de spirit, atunci când třeští o durere de cap.

Potrivit studiului, publicat în revista Health Psychology atitudine proastă, atunci când aveți depresie umeri, în sine poate provoca neplăcute sentimente de tristețe și iritabilitate, nu ați înțeles cauzele acestor sentimente negative. Doctor Thomasová explice că ținuta namáhá mușchi și articulații, ceea ce poate duce la faptul că organismul începe să se secreta hormonul de stres cortizol. Podul, detoxic din nou, clar și de simplu. Ridică-te sau stai drept. Poziția verticală poate, potrivit oamenilor de știință, de fapt, reduce nivelul de cortizol, un hormon de stres, și, prin urmare, pentru a îmbunătăți starea de spirit și de a îmbunătăți încrederea în sine.

Detoxic mâncând ciocolată sau un pachet de biscuiti

detoxicGlucide rafinate din alimentele procesate rapid ridică nivelul de zahăr din sânge și imediat provoacă o scădere bruscă, ceea ce poate duce la iritabilitate, explica detoxic doctor Thomasová. În plus, potrivit unui studiu publicat în jurnalul științific PLoS One mulțime de ambalat produse zaharoase, de asemenea, conține uleiuri hidrogenate parțial sau trans-grăsimi, consumul de care a fost legat de iritare și agresivitate.

Dacă te urmărește detoxic mlsná, alimentare, specialistii recomanda prefera mai sănătoase și gustări proaspete, cum ar fi mere pe pâine, praf, ulei sau banane cocktail. Un nou studiu din American Journal of Public Health, în plus, au arătat că o creștere a consumului de produse proaspete contribuie la sentimentul de fericire și bunăstare.

Cum a spus Păun Dostalíková, ca de obicei, că consumul de dulciuri care conțin zaharuri simple poate afecta starea de spirit leagăne. Acest lucru este asociat cu o modificare a nivelului de glucoză în sânge și vyčerpáváním zásobního de glicogen. De multe ori detoxic acest lucru se observă și la copii și femei, care prin reducerea masei musculare la aceste variații sensibile. Pentru a menține nivelul de glucoză este foarte important să se respecte un regim regulat de alimentare.

“Alții, poate fi o cauza de starea de spirit proasta, după snědení dulciuri psihicul și modul în care le percep. Dacă suntem în alb-negru de viziune, care, ca de obicei, dietáři , atunci când facem numai ceea ce este bun și ce este rău, este snědení ceva dulce pentru a începe un val de remușcări, sentimente de detoxic nemulțumire de sine și sulkiness aici”, a adăugat Păun Dostalíková de la Institutul de un stil de viață sănătos și Nutricentra de la Praga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *