De unde vin durerile de stomac și cum să scapi de constipație

De unde vin durerile de stomac și cum să scapi de constipație

Diaree, constipație, huruitul în abdomen, balonare, flatulență, dureri abdominale, lipsa poftei de mâncare, vărsături. Nimic din aceste boli, nu suna libozvučně, și în acest caz, poate, fiecare dintre noi a experimentat.Despre necesitatea de a zažíváním porno cu ușurință, și nu de fiecare odhodlá de a merge la cabinetul gastroenterologů.

Ce se întâmplă atunci când la tine vine?

Ce se întâmplă atunci când la tine vinePadesátiletá Judith în internet-consiliere postěžovala că suferă după operație vezicii biliare, diaree cronică. “Totodată, în colonoscopie a fost totul ok, s-a dovedit doar ma irita tračník,” luând în considerare, după care ar trebui să fie în aer liber descriere dificultăți.

“Pojídám имодиум, pentru a nu ieși din casă. După câțiva ani de planificare de rute în incidența de toalete din aceasta există, este psihice dificultăți. Cum pot ieși din casă, am nevoie la toaletă. Greutate la mine, pentru că le-a până seara, când știu că nicăieri nu mă duc. Am pe el, astfel că, chiar și în artificial de ieșire”. http://victoriamelengeza.info/

Gastro-intestinal constituie unul lung a întregului sistem. De la cavitatea bucală se continuă până la rect și tristețe, atunci când orice parte a acestuia nu funcționează în mod corespunzător. Căutați motive, cu toate acestea, ca de obicei, atunci când ceva este un roman sau film polițist roman.

Medicii împărtășesc boli ale tractului gastro-intestinal în două grupe principale: organice și funcționale. În primul caz, deși диагностически câștigat, dar pacientul, în principiu, nu este o veste bună. Pentru organice cauza poate fi ulcer gastric și duodenal, žlučníkové pietre, inflamație a pancreasului, îngustarea, arsuri esofagiene, inflamații și tumori de colon, rect, esofag sau stomac. Aceste boli sunt medici reușește imagini, pentru a determina, și poate începe cu un tratament specifice.

“Dacă cineva are creșterea tumorii în intestine, provocând obstacole mecanice. În fața ei se acumulează scaun și gaze, astfel încât în cauză îl doare burtica și există o problemă în tranziție,” converge la exemplul organice cauzele problemei”, spune medicul gastroenterologického departamentul de praga case de bătrâni sfânta Ana, Ana Jungwirthová.

Cum să scapi de dureri de stomac

Cum să scapi de dureri de stomacSemnificativ mai frecvent în mai mult de șaizeci la sută din cazuri, cu toate acestea, pentru zažívacími dificultăți în ea stă un grup mare de boli funcționale, pentru care nu găsim vyšetřovacími metode de cauza. În afară de colon iritabil, diaree funcțională, constipație spastică, acestea includ, de exemplu, indigestie după neurózách și de stres zátěžích.

Tractul gastro-intestinal – o fereastră în sufletul

Sângerare din tractul gastro-intestinal, este unic, extrem de bogat și variat mikrosvět. Bacteriene depunerile în intestinul gros (mikrobiom intestinale) este format din miliarde de bacterii, care nu numai că asigură procesele de fermentare de alimente, integritatea intestinului, dar și generală a contractului individual de sănătate a omului. Aceste bacterii descompun produsele alimentare, și organismul cu ele trăiesc în simbioză. Numărul lor este atât de mare, că hmotnostně se completează până la 1 kg

Piesa a tractului gastro-intestinal microbiome s-a schimbat în ultimul secol a schimbat pregătirea produselor lor de răcire, mražením, apoi rozmrazováním. Echilibrul tractului gastro-intestinal microbiome încălcate, în cazul în care orice tip de bacterii přemnoží în detrimentul celuilalt sau corpul se întâlnește cu cei pe care în noastre de condițiile geografice, încă nu s-a obișnuit. Puțini au în timpul șederii în țară exotică, am experimentat o călătorie diaree, cunoscut razbunarea lui faraon în Egipt permite doar šťastlivce.

Diaree acută sau infecțioase sau neinfekční natura, uneori, cauzele sale nu sunt în stare nici de a determina. Pentru mai mult de jumătate de tulburări poate psihicul nostru. De prea multe ori medicii nu spun diagnosticul de “enervant tračník”. Ce înseamnă acest lucru de fapt? Este vorba despre o defecțiune, neuroregulace. De fapt, aceasta este cea mai bună opțiune, după excluderea altor boli. Așa cum psihologii împart oamenii pe temperament, gastroenterologové vorbește despre diferite somatotypech. Pentru boli psihosomatice poate nebun de viață și extreme de lucru de implementare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *