Ceea ce afectează corpul redus de sănătate?

Ceea ce afectează corpul redus de sănătate?

O stare de spirit bună poate, desigur, puteți merge în neregulă toate că de la o vreme ploioasă, până când, după o ceartă cu soțul sau prietena. Unii factori care contribuie la starea de spirit rău, dar ar putea afecta și să le evite.

Probabil ați observat că de rău psihic starea de spirit, poate, care se încadrează, fără un motiv aparent, și, prin urmare, în rău starea de spirit și, practic, nu are nici o explicație.

De unde provine starea precară a sănătății?

De unde provine starea precară a sănătății?La femei, schimbari bruste de dispozitie, cel mai adesea din motive de fluctuațiile nivelului de hormoni în perioada de menstruație aproximativ, dar nici gazdele, gânduri care apar uneori fără motiv, ceea motive, nevyhýbají. Vă vom arăta, ce fel de lucruri și obiceiuri, starea de spirit se deteriorează, și nu înțelege.

Tu bei prea puțină apă

Chiar moderat de deshidratare și o ușoară senzație de sete duce la faptul că oamenii sunt mai multe și nervóznější. Cel puțin, el susține că rezultatele cercetării de specialitate, publicate în British Journal of Nutrition.

Psihologul Tracey Thomasová din San Rafael, California a descoperit că lipsa de apă este pentru organism un semnal că a alerga afară de resurse, și intră în modul “lupta sau zbor”, la fel ca și atunci când vă aflați într-o stare de stres. În urma iritabilitate și, în general, acestea sunt incomode. Vestea bună este că, dacă el este cauza dvs. de starea de spirit proasta, deshidratare, trebuie să bea apă, și disconfort dispare. În Thomasové poate vypití un pahar mare de apă, într-o stabilizare a sistemului nervos.

Păun Dostalíková de la Institutul de un stil de viață sănătos și Nutricentra în Praga, la aceasta, ea a adăugat că lipsa de regimul de băut duce la deshidratare și deja de 1% de pierdere de lichide duce la oboseală, dureri de cap și senzație de vyčerpanosti.

Și de la oboseală la iritabilitate și stare de spirit, nu de departe.

Și de la oboseală la iritabilitate și stare de spirit, nu de departe” Asta știm sigur. Când toată ziua simt ca nu până la capăt în formă, așa că avem o mulțime de canto nu și chiar un mic impuls poate provoca o mare furtună. Și trădătoare, ca de obicei, că voi, nici noi nu știm care sunt problemele noastre, poate provoca o lipsa de regimul de băut”, – a spus ea Dostalíková.

Ai uitat ochelarii

Probabil veți spune că acestea pot avea destul de ochelari de soare de-a face cu a ta stare de spirit. Dar nu e vorba de ochelari, ca despre fantezie. Dacă într-o zi însorită, când a ieșit din casă fără ochelari de soare, lumina puternica, cu mare probabilitate va face mžourání, přivírání ochii de la lumina puternica, si pitvoření în forma care arata ca mračení. Deja numai este la fel de disconfort și ascuțite de lumină în fața ochilor, în orice moment poate ruina starea de spirit și de expunerea la soare fără ochelari de soare poate duce la dureri de cap, care-ți starea de spirit, de asemenea, nu adaugă.

Nabručení, cu toate acestea, poate, ceva timp mai târziu, atunci când ieși din raza de acțiune directă a razelor solare. Potrivit studiului, publicat în revista Cognition and Emotion, și anume expresia feței, ca mračení în continuare pot provoca reale sentimente de furie și agresiune. Soluții în acest caz de pericol – nu uitați că sunteți într-o geantă de calitate pune ochelari de soare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *